Actava Trading – Генеральний Спонсор Міжнародної конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020»

Ми раді представити Генерального спонсора конференції «Black Sea Grain & Oil Trade-2020» – компанію Actava Trading  DMCC.

Actava Trading – це приватна брокерська компанія, що надає повний комплекс брокерських послуг з 2008 року. Компанія займається виключно фізичними поставками численних видів аграрної продукції.

Географічне розташування в Дубаї дозволяє брокерам Actava Trading оперувати в будь-якій точці світу, що виробляє сільськогосподарську продукцію, а основне «ноу-хау» компанії – це ринки зернових, та олійних культур Причорномор’я.

Actava Trading обслуговує покупців та продавців для досягнення оптимальної ефективності в їх щоденній торгівлі та закупівлі. Actava Trading є активним членом GAFTA категорії «B» з 2009 року, а також членом FOSFA.

Нагадаємо, що конференція «Black Sea Grain & Oil Trade-2020» відбудеться 2-3 вересня 2020р. в Event Hall Obolon, м.Київ.

Конференція «Black Sea Grain & Oil Trade» – це комунікаційна платформа, що надає 2 дня ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози на сировинних ринках, а також ефективне спілкування та особисті контакти і з топ менеджерами агробізнесу з 50+ країн світу.

РЕЄСТРАЦІЯ
Для отримання додаткової інформациї, будь ласка, звертайтесь:

Орг. комітет
Email: conference@ukragroconsult.org
Тел.: +38 044 364 55 85

 

УкрАгроКонсалт

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!