50% посівів озимої пшениці в США знаходиться в хорошому і відмінному стані

Джерело:  OleoScope

За даними кроп-туру USDA, станом на 12 травня 50% посівів озимої пшениці в США перебуває у хорошому та відмінному стані (без змін за тиждень), що є найвищим показником для цієї пори року з 2020 р., а також перевищує відповідний показник минулого року (29%).

Також наголошується, що на зазначену дату 28% посівів озимої пшениці в країні знаходилося в зоні посухи порівняно з 48% роком раніше.

Щодо посівної кампанії кукурудзи у США, то до 12 травня вона була проведена на 49% запланованих площ (+13% на тиждень), що нижче за середній показник останніх 5 років (54%). При цьому сходи зернової вже отримані на 23% засіяних площ, що вище за середній показник (21%). При цьому наголошується, що затримки через погоду можуть завадити своєчасному завершенню посівної або змусити фермерів перейти із сівби іншої культури.

Соєю в США засіяно 35% запланованих площ (+10% на тиждень) порівняно із середнім показником останніх 5 років (34%). Сівба ярої пшениці завершена на 61% (+14% на тиждень) запланованих площ, що перевищує середній показник у 48%.

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!