УкрАгроКонсалт представляє нове дослідження: Агробізнес в Україні. Інвестиційні можливості

инвестиции агросектор
UkrAgroConsult

Будучи одним з найбільших світових постачальників зерна, олійних культур та олії, Україна закріпила за собою славу джерела сировини. Зростаючі обсяги експорту приваблюють потенційних інвесторів не тільки до сфери вирощування, але також і в суміжні галузі, що забезпечують матеріально-технічні ресурси, доопрацювання, транспортування, перевалку продукції.

Відзначимо, що ціни на сировину досить волатильні, і не завжди дозволяють отримати високу рентабельність торгівлі. Це одна з багатьох причин, чому зростає приплив інвестицій із сировинної галузі в переробну.

Аналізуючи запити своїх клієнтів за понад 25 років роботи на ринку, УкрАгроКонсалт може сказати, що найбільші інвестиції в аграрний сектор (крім безпосередньо вирощування) йшли за двома основними напрямками – переробка олійних культур і будівництво портових потужностей.

На сьогодні найбільш успішні підприємства інвестують в інші ланки всього ланцюжка доданої вартості: удосконалюються технології вирощування, будуються і модернізуються лінійні елеватори, вагони, потужності з переробки.

Широкі потенційні можливості для інвестицій відкриває також ринок землі.

УкрАгроКонсалт пропонує кілька сценаріїв подальшого розвитку бізнесу для підприємств, що прагнуть зберегти конкурентоспроможність, підвищити ефективність, розвинути і диверсифікувати власний бізнес.

Дізнатися зміст дослідження і замовити можна тут.

 

УкрАгроконсалт

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!