Експорт пальмової олії з Індонезії скоротиться в 2023 році — GAPKI

Источник:  OleoScope
пальмова олія

Постачання пальмової олії з Індонезії за кордон можуть знизитися в 2023 році, оскільки в країні стали частіше використовувати «пальму» у виробництві біодизельного палива. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на заяву національної асоціації GAPKI.

«Спостерігається зсув у структурі попиту: від експорту до збільшення внутрішнього споживання пальмової олії», – заявив на конференції голова відділу торгівлі та просування GAPKI Фадхіл Хасан.

За його словами, реалізація пальмової олії з Індонезії на зовнішні ринки в період з 2020 по 2025 роки. може знизитися на 7,66% після збільшення відвантажень даної продукції більш ніж на 8% з 2016 по 2020 роки.

«Внутрішнє споживання демонструє значне зростання завдяки запровадженню обов’язкової програми з біопалива B35», – сказав експерт.

Рішення уряду Індонезії щодо підвищення мандату пов’язане з планами щодо скорочення імпорту палива на тлі високих світових цін на енергоносії.

Хасан також додав, що виробництво пальмової олії в Індонезії, ймовірно, незначно знизиться в 2023 році через непогоду та недостатнє використання добрив на дрібних фермах.

Метки:

У Вас возникли дополнительные вопросы?
Будем рады помочь!