УЗ не поверне російським та білоруським власникам їхні вагони

вагоны Укрзализныця

Минулої доби до ЦТЛ АТ “Укрзалізниця” почали звертатися власники білоруських та російських вагонів з вимогами переадресації та повернення їх рухомого складу, що зараз перебуває в Україні.

Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ “УЗ” Валерій Ткачов. Але українська залізниця компанія не має наміру повертати російським та білоруським власникам їхні вагони.

“Дивлячись на матеріальні збитки, завдані Україні країною-агресором (РФ) та її союзником (РБ); а найголовніше, враховуючи тисячі безневинних жертв, убитих загарбниками… весь рухомий склад, вантажі та інше не повертатимуться країнам-окупантам”, – заявив Ткачев.

При цьому він зазначив, що власники вагонів з Росії та Білорусі вже традиційно були направлені працівниками УЗ туди, куди переадресували російський військовий корабель українські захисники острова Зміїний. “Сьогодні працівник ЦТЛ дуже точно відповів власникам білоруських вагонів на вимогу повернути рухомий склад: “Чик-чирик, йди на#уй!..”. Слава Україні! Перемога буде за нами!”, – написав у Facebook заступник директора департаменту комерційної роботи АТ УЗ .

ЦТС запросив інформацію в “Укрзалізниці” про кількість російських та білоруських вантажних вагонів, які зараз перебувають в Україні. В УЗ прокоментували, що поки що на користь боротьби з окупантами хочуть утриматися від озвучування таких даних.

Нагадаємо, що раніше українські військові підірвали всі залізничні вузли, які пов’язували мережі залізниць України та РФ.

 

ЦТС

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!