Світовий ринок пальмової олії зросте до $53 млрд до 2027 р., – прогноз

Джерело:  OleoScope
пальмовое масло

За останні роки світовий ринок пальмової олії перетворився на один із найбільш швидкозростаючих, обсяги світового виробництва та споживання продукту послідовно збільшуються з кожним роком, а галузі, в яких застосовується «пальма», почали відновлюватися після кризового періоду, пов’язаного з пандемією, що надалі, найімовірніше, призведе до додаткового зростання ринку.

Як повідомляють експерти «ResearchAndMarkets», світовий ринок пальмової олії в грошах досягне $53 млрд до 2027 р., а його щорічні темпи зростання складуть близько 4,7%. 2021 р. експерти оцінили ринок у $40,3 млрд.

Зазначається, що основна частка ринку через п’ять років також належатиме країнам Азійсько-Тихоокеанського регіону – до 2027 р. показник може досягти позначки $34,3 млрд проти $25,9 млрд у 2021 р.

Розмір ринку пальмової олії в Північній і Південній Америці на 2027 р. оцінено в $ 8,1 млрд, що на $ 2 млрд вище рівня минулого року.

Що стосується обсягів ринку в Європі, на Близькому Сході і в Африці, то їх оцінили в $10,6 млрд до 2027 р. проти $8,3 млрд у 2021 р.

Як повідомляв керуючий директор Alami Group Ахмед Аламі, найближчими роками попит на всі види рослинних олій зростатиме і значно перевищуватиме обсяги виробництва на тлі відновлення економіки та збільшення чисельності населення.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!