Продаж бразильських соєвих бобів йде з відставанням

Джерело:  Oilworld
соя

Продаж бразильських соєвих бобів досяг 35,4% від передбачуваного виробництва у циклі 2022/2023 рр., повідомляє компанія Safras & Mercado у понеділок, це відставання від торішнього рівня та середнього історичного значення.

Бразильські фермери продали 48,5% свого врожаю в цей час минулого року, у той час як середній показник продажів фермерів за цей період за п’ять років становить 51,7%, сказали аналітики Safras & Mercado з посиланням на дані, зібрані станом на минулої п’ятниці.

Враховуючи, що бразильські виробники сої можуть зібрати цього року близько 152,43 млн. тонн, що є рекордом, загальний обсяг вже проданої сої складе трохи менше 54 млн. тонн, свідчать дані Safras.

Фактори, які можуть сприяти повільним продажам фермерами у найбільшого у світі постачальника олійних культур, включають затримки зі збором цьогорічного врожаю, а також дощі в деяких штатах, що порушують хід польових робіт.

Тим не менш, у Safras & Mercado зазначили, що форвардні продажі сої наступного сезону відстають, не пояснюючи причин. За даними консалтингової компанії, продаж урожаю сої, який бразильські фермери почнуть вирощувати з вересня наступного року, становив 1,6% від розрахункових обсягів виробництва.

За словами Safras, це нижче 7,1% із березня 2022 року та 10,6% у середньому за п’ять років, повідомляє Рейтер.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!