Попит на кукурудзу в США залишається під загрозою

кукуруза США

Лютневий звіт WASDA залишив посіви кукурудзи та сої в Бразилії без змін, хоча бразильське агентство Conab у середу скоротило другий урожай кукурудзи на основі пізнього посіву в найкращому штаті Мату-Гросу.

Кінцеві запаси кукурудзи в США зросли, як і очікувалося в оновлених звітах Міністерства сільського господарства США, але це було пов’язано зі скороченням кукурудзи, яка використовується для виробництва етанолу, а не експорту, що могло бути виправданим, враховуючи повільні темпи поставок і продажів.

Припущення USDA на рівні країни щодо торгівлі зерном не оприлюднюються, але останні зміни серед провідних гравців ринку, здається, все більше витісняють американську кукурудзу з суміші.

Міністерство сільського господарства США додало 3 мільйони тонн до експорту кукурудзи Бразилії у 2022–2023 роках, який зріс до 50 мільйонів, незважаючи на відсутність змін у виробництві. Китай купує бразильську кукурудзу вже більше двох місяців і в січні став найбільшим споживачем кукурудзи в Бразилії.

Найбільшою проблемою для американських експортерів кукурудзи була різка відсутність Китаю на його ринку цього року в порівнянні з двома останніми. Як розширення потужностей у конкуруючих експортерів, так і послаблення китайського попиту не допомагають. І Міністерство сільського господарства США, і міністерство Китаю в середу залишили імпорт китайської кукурудзи в 2022–23 роках без змін на рівні 18 млн тонн, що є мінімумом за три роки.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!