Новий урожай південноафриканської кукурудзи приваблює покупців в Азії

кукуруза

Згідно з джерелами від 9 березня, поява нової південноафриканської кукурудзи для травневих поставок спровокувала активні закупівлі з Південної Кореї та Тайваню, оскільки покупці скористалися перевернутим ринком перед збиранням урожаю бразильської Сафріньї, щоб покрити попит на відтерміновані вантажі, повідомляє Hellenicshippingnews.

До 600 тис. тонн кукурудзи було закуплено за дев’ятьма угодами, які були закриті наприкінці 8 березня, при цьому найбільш конкурентоспроможне виконання відбувалося з Південної Африки або Чорного моря через румунські порти.

Тайванська асоціація комбікормової промисловості, або MFIG, повернулася на ринок і купила 52 000 тонн південноафриканської кукурудзи для травневої доставки від CJ International за 219,4 центів/бушель у липні (N), а два інших покупці з Тайваню придбали два додаткові вантажі по 52 тис. тонн південноафриканської кукурудзи за аналогічним ціновим рівнем.

Південна Корея вийшла на ринок і забронювала шість вантажів на прибуття в липні за $325-$340/т CFR. Здебільшого кукурудзу продавали за необов’язковим походженням у всьому світі, але ринкові джерела вважають, що більшу частину везтимуть із Південної Африки.

Південна Корея забронювала до 492 тис. тонн кукурудзи з поставкою через 4 місяці.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!