МСГ Китаю опублікувало план дій щодо скорочення використання соєвого шроту

Джерело:  Oilworld
соевый шрот

Міністерство сільського господарства Китаю опублікувало у п’ятницю трирічний план дій щодо скорочення використання соєвого шроту в кормах для тварин, оскільки воно продовжує намагатися зменшити свою сильну залежність від імпорту сої.

У новому плані пропонується скоротити частку соєвого шроту в кормах для тварин до 13% до 2025 року порівняно з 14,5% у 2022 році.

Влада найбільшого у світі імпортера сої у 2021 році вже випустила керівництво для виробників кормів для тварин, у якому рекомендуються нижчі раціони соєвого шроту.

З того часу багато великих виробників кормів для тварин скоротили раціони соєвого шроту, в основному через високі ціни на цей багатий білком інгредієнт.

До 2025 року Китай також схвалить використання microbial proteins для корму та здійснить пілотні проекти щодо використання залишків їжі як корм для тварин у більш ніж 20 великих та середніх містах, йдеться у плані, опублікованому Міністерством сільського господарства та сільських справ.

Цей крок спрямований на підвищення якості, ефективності та доходів, йдеться у плані, за одночасної координації використання білкових ресурсів та впровадження нових кормових продуктів та процесів.

План «направлятиме кормову промисловість на скорочення кількості соєвого шроту, сприятиме економії та скороченню споживання фуражного зерна, а також сприятиме забезпеченню стабільних та безпечних поставок зерна та важливих сільськогосподарських продуктів», — йдеться у повідомленні.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!