Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижувалися в середу

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію знижуються в середу четверту сесію поспіль, коливаючись близько дев’ятиденного мінімуму, досягнутого на попередній сесії, через слабкий експорт і конкуруючі ціни на олії.

Базовий контракт на пальмову олію з поставкою в липні на біржі деривативів Bursa Malaysia втратив 38 ринггітів, або 1,05%, до 3859 ринггітів (865,98 доларів США) за тонну до полудня.

«Ерозія цін на конкуруючі харчові олії призвела до нижчого відкриття та переривчастого продажу через маржинальні вимоги», — Парамалінгам Супраманіам, директор брокерської компанії Pelindung Bestari з Селангора, повідомляє Рейтер.

Найактивніший контракт Dalian на соєву олію додав 0,4%, а контракт на пальмову олію DCPcv1 зріс на 0,03%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 0,3%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Як повідомила у вівторок незалежна інспекційна фірма AmSpec Agri Malaysia, експортні постачання з Малайзії у період з 1 по 25 квітня впали на 18,4% порівняно з попереднім місяцем. Інший сюрвеєр, Intertek Testing Services, повідомив, що експорт скоротився на 14%.

Пальмова олія може пробити підтримку на рівні 3565 ринггітів за тонну та впасти до 3504 ринггітів, вважає технічний аналітик Reuters Ван Тао.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!