Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію впали більш як на 3%

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію впали більш ніж на 3% у вівторок, оскільки ринок знову відкрився після свят Курбан-байрам, знижуючись третю сесію поспіль і досягнувши більш ніж тижневого мінімуму.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у липні на Малайзійській біржі похідних інструментів Bursa подешевшав на 102 ринггіти, або 2,75%, до 3603 ринггітів (811,12 долара) за тонну до полудня.

На початку торгів він упав на 3,86%.

«Велика слабкість м’яких олій змусила пальмову олію торгуватися нижче, оскільки пальмова олія, як і раніше, вважається дорожчою в порівнянні з конкуруючими м’якими маслами», — сказав Анілкумар Багані, керівник досліджень брокера рослинних олій Sunvin Group з Мумбаї, повідомляє Рейтер.

Багані сказав, що ринок також очікує, що провідний виробник Індонезії поверне свою політику зобов’язань на внутрішньому ринку, яка вимагає, щоб відсоток пальмової олії продавався на внутрішньому ринку, до квот до Рамадану.

Очікується, що експортні збори та експортне мито на пальмову олію в Індонезії за період з 1 по 15 травня також знизяться, додав він.

Сюрвеєри планують опублікувати дані щодо експорту Малайзії за період з 1 по 25 квітня пізніше

Постачання у період з 1 по 20 квітня впали на 25,8% порівняно з попереднім місяцем, повідомила минулого тижня незалежна інспекційна фірма AmSpec Agri Malaysia, а сюрвеєр Intertek Testing Services повідомив про зниження на 20,3%.

Очікується, що експорт пальмової олії та продуктів на її основі з Малайзії до Китаю цього року збільшиться завдяки більш тісній співпраці між двома країнами, йдеться в повідомленні Ради з пальмової олії Малайзії.

Папери найбільш активного контракту Dalian на соєву олію подешевшали на 0,6%, а контракти на пальмову олію подешевшали на 0,7%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 0,1%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Пальмова олія може пробити підтримку на рівні 3680 ринггітів за тонну та впасти в діапазон від 3601 до 3637 ринггітів, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!